Menu

Unico Senso

Waar

Agriturismo Unico Senso (voorheen genaamd Casolare Re Sole) bevindt zich in het zuidelijk deel van Le Marche (De Marken) in midden Italië. Gesitueerd op een hoogte van 350 m halverwege een heuvel. Landelijk, te midden van de wijngaarden en olijfgaarden, omringd door boerderijen, bos en natuur. Het middeleeuwse dorp Montottone bevindt zich op 4 km. Hier zijn de basis voorzieningen voor boodschappen (o.a. een supermarkt, bakker, slager, apotheek, bank, benzinepomp), een bar/pizzeria met terras en een typisch Marchegiaans restaurant.

Afstanden

  • Het dorp Montottone: 4 km
  • Supermarkten/boodschappen: 4 km (basis), 12 km (uitgebreid)
  • Restaurants: ruime keuze binnen 6 km, 10 autominuten
  • Diverse oude stadjes: tientallen, al in een straal van 20 km
  • Stranden: 25 km, ca. 30 autominuten
  • Bergen (b.v. Sarnano): 44 km, 1 uur met de auto
  • Lago Fiastra: 58 km, 1 uur en 30 autominuten (prachtige tocht!)
  • Stadscentrum Ancona: 80 km, 1 uur en 15 autominuten
  • Stadscentrum Rome: 263 km, 3 uur met de auto
  • Stadscentrum Bologna: 285 km, 3 uur en 10 autominuten

Bereikbaarheid van Unico Senso vanuit Nederland: ga naar Route.

Voor wie

Voor wie is Unico Senso een fijn vakantie adres? Voor iedereen die met de nodige comfort lekker buiten en in de natuur wil leven. Ontspannen wil kunnen genieten op een kleinschalig vakantieadres. Degenen die lekker lui zijn, willen afwisselen met erop uit gaan en actief zijn. Genieten van uit eten gaan, maar ook van zelf koken met heerlijke Italiaanse ingrediënten. Voor degenen die houden van privacy en naar behoefte gezelschap willen kunnen opzoeken. Kortom, voor iedereen die graag zijn eigen vakantie “maakt”!

Unico Senso is ongeschikt voor baby’s, kinderen tot ca. 5 jaar en personen die slecht ter been/beperkt mobiel zijn. Het terrein is ruig, met hoogteverschillen en niet omheind. We hebben dan ook geen faciliteiten voor jonge kinderen. Huisdieren zijn om meerdere redenen helaas niet welkom.

Kom je graag met meerdere families of stellen of komen opa en oma gezellig mee? Laat het even weten, zodat we kunnen adviseren welke accommodaties dan het beste bij jullie passen.

Buiten het hoogseizoen is Unico Senso exclusief beschikbaar voor groepen. Denk hierbij aan een familiereünie, culinaire/wijnreis, yogaweekeinde, bruiloft, bedrijfsuitje of managementbijeenkomsten. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor je plannen te bespreken!

Wanneer

We zijn geopend in de zomer en gedeeltelijk in het voorjaar en najaar. Zie onze Prijslijst voor de exacte data.