Menu

Unico Senso

Waar

Agriturismo Unico Senso bevindt zich in het zuidelijk deel van Le Marche (De Marken) in midden Italië. Gesitueerd op een hoogte van 350 m halverwege een heuvel. Landelijk, te midden van de wijngaarden en olijfgaarden, omringd door boerderijen, bos en natuur. Het middeleeuwse dorp Montottone bevindt zich op 4 km. Hier zijn de basis voorzieningen voor boodschappen (o.a. een supermarkt, bakker, slager, apotheek, bank, benzinepomp), een bar/pizzeria met terras en een typisch Marchegiaans restaurant.

Afstanden met de auto

Montottone dorp

 • Het dorp Montottone: 4 km
 • Supermarkten/boodschappen: 4 km (basis), 12 km (uitgebreid)
 • Restaurants: ruime keuze binnen 6 km, 10 minuten
 • Diverse oude stadjes: tientallen, al in een straal van 20 km
 • Stranden: 25 km, ca. 30 minuten
 • Bergen (b.v. Sarnano): 44 km, 1 uur
 • Lago Fiastra: 58 km, 1 uur en 30 minuten (prachtige tocht!)
 • Fermo: 23 km, 30 minuten
 • San Benedetto del Tronto: 43 km, 45 minuten
 • Macerata: 50 km, 1 uur
 • Ascoli Piceno: 52 km, 1 uur
 • Ancona: 80 km, 1 uur en 15 minuten

Bereikbaarheid van Unico Senso vanuit Nederland en afstanden naar de div. luchthavens: ga naar Route.

Wat is een agriturismo?

Agriturismo is de Italiaanse benaming voor een boerenbedrijf, waar je ook als toerist terecht kunt. Het is de combinatie van de 2 woorden Agriculture en Turismo.
Unico Senso is een boerenbedrijf met voornamelijk olijfboomgaarden. Daarnaast zijn er nog volop andere fruitbomen, zoals kersen, vijgen, sinaasappels, citroenen en peren. We produceren onze eigen olijfolie en onze gasten kunnen ook genieten van o.a. huisgemaakte jam, Limoncello en Arancello!

Voor wie

Voor wie is Unico Senso een fijn vakantie adres? Voor iedereen die met de nodige comfort lekker buiten en in de natuur wil leven. Ontspannen wil genieten op een kleinschalig vakantieadres. Degenen die lekker lui zijn, willen afwisselen met erop uit gaan en actief zijn. Genieten van uit eten gaan, maar ook van zelf koken met heerlijke Italiaanse ingrediënten. Voor degenen die houden van privacy en naar behoefte gezelschap willen kunnen opzoeken. Kortom, voor iedereen die graag zijn eigen vakantie “maakt”!

Unico Senso is ongeschikt voor baby’s, kinderen tot ca. 6 jaar en personen die slecht ter been/beperkt mobiel zijn. Het terrein is ruig, met hoogteverschillen en niet omheind. We hebben dan ook geen faciliteiten voor jonge kinderen.
Huisdieren/honden zijn om meerdere redenen helaas niet welkom.

Kom je graag met meerdere families of stellen of komen opa en oma gezellig mee? Laat het even weten, zodat we kunnen adviseren welke accommodaties dan het beste bij jullie passen.

Buiten het hoogseizoen is Unico Senso exclusief beschikbaar voor groepen. Denk hierbij aan een familiereünie, culinaire/wijnreis, yogaweekeinde, bruiloft, bedrijfsuitje of managementbijeenkomsten. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor je plannen te bespreken!

Wanneer

We zijn geopend in de zomer en gedeeltelijk in het voorjaar en najaar. Zie onze Openingstijden voor de exacte data.