Menu

Services & Activiteiten

Services

Info map

In je Luxe Tent of appartement ligt een map vol zorgvuldig verzamelde informatie. Het betreft allerlei nuttigs, zoals bijvoorbeeld de openingstijden van de dichtstbijzijnde supermarkten of vanaf hoe laat je het zwembad in kan duiken! Maar ook een lijst met suggesties voor leuke restaurants in de buurt, te bezoeken wijnhuizen, wandelingen, stranden etc. Uiteraard adviseren we je ook graag persoonlijk of bellen we even een restaurant om voor jullie te reserveren!

Brood

’s Avonds kan er brood besteld worden voor de volgende ochtend. Wel zo makkelijk en lekker vers!

Strandlakens

Voor gebruik bij het zwembad of om mee te nemen naar het strand. Tegen een vergoeding kan je gebruik maken van onze strandlakenservice. Dat scheelt veel ruimte in de bagage.
Toe aan een schone? Even omwisselen!

Wasmachine

Er is een wasmachine, waar tegen een vergoeding gebruik van gemaakt kan worden. Wasmiddelen zijn inbegrepen en er is een droogmolen met voldoende wasknijpers. Alles lekker snel weer fris en droog!

Activiteiten

Op het schoolbord in de Buitenlounge tref je actuele tips over wat er in de omgeving te doen is. En uiteraard ook de aankondiging, als er bij Unico Senso wat te beleven valt.

Aanschuiftafel 

We organiseren regelmatig (Hoogseizoen) en naar behoefte (Laagseizoen) een diner/BBQ in de Buitenlounge. Zin om aan te schuiven en met andere gasten te genieten van een heerlijk verzorgde zomeravond?

Wandeling met de boer

Ben je benieuwd naar de ontwikkeling van onze agriturismo en de natuur er omheen? Of eigenlijk gewoon naar het “Ik Vertrek” verhaal? Regelmatig plannen we een rondwandeling en vertellen we er onderweg over. Met een pauze op een wel heel mooi plekje…

“Nachtzwemmen”

We hebben geen animatie-programma voor de kinderen. Maar, een keertje ’s avonds in het donker zwemmen, hoort er toch wel bij. Het zwembad is dan prachtig verlicht en met muziek erbij is het even helemaal feest! In de schoolvakantie plannen we het “nachtzwemmen” meestal elke week een keertje in.

Wijnproeverij

Bij voldoende enthousiasme organiseren we een bezoek aan een wijnbedrijf in de buurt. Een kijkje in de wijngaarden, de kelder en het verhaal van de wijnboer. Uiteraard wordt er dan uitgebreid geproefd!