Menu

Services & Activiteiten

Services

Info map

Je ontvangt een (digitale) map vol zorgvuldig verzamelde informatie. Het betreft allerlei nuttigs, zoals bijvoorbeeld de openingstijden van de dichtstbijzijnde supermarkten of vanaf hoe laat je het zwembad in kan duiken! Maar ook een lijst met suggesties voor leuke restaurants in de buurt, te bezoeken wijnhuizen, wandelingen, stranden etc. Uiteraard adviseren we je ook graag persoonlijk of bellen we even een restaurant om voor jullie te reserveren!

Brood

’s Avonds kan er brood besteld worden voor de volgende ochtend. Wel zo makkelijk en lekker vers!

Strandlakens

Voor gebruik bij het zwembad of om mee te nemen naar het strand. Tegen een vergoeding kan je gebruik maken van onze strandlakenservice. Dat scheelt veel ruimte in de bagage en zo nu en dan een schone is ook fijn!

Wasmachine

Er is een wasmachine, waar tegen een vergoeding gebruik van gemaakt kan worden. Wasmiddelen zijn inbegrepen en er is een droogmolen met voldoende wasknijpers. Alles lekker snel weer fris en droog!

Opladen elektrische auto

In onze open garage hebben we, speciaal voor het opladen van elektrische auto’s, twee 16A oplaadpunten beschikbaar. Het zijn regulier geaarde stopcontacten op separate en goed afgezekerde groepen. Met een 220V laadkabel (meenemen) kan ca. 3,5 kWh per uur geladen worden. De vergoeding is gebaseerd op de voor ons geldende tarieven voor elektra. Een nachtje aan de stekker en jullie kunnen weer heerlijk op pad!
In de directe omgeving zijn verschillende snelladers beschikbaar.

Activiteiten

Op het schoolbord in de Buitenlounge tref je actuele tips over wat er in de omgeving te doen is. En uiteraard ook de aankondiging, als er bij Unico Senso wat te beleven valt.

Diner

Als het weer het toelaat organiseren wij in het hoogseizoen wekelijks en in het laagseizoen regelmatig een compleet verzorgd diner in de Buitenlounge. Heerlijk aanschuiven dus! Het vuur in onze “Ofyr” (houtgestookte bbq met bakplaat) en de doorgaans prachtige zonsondergangen dragen bij aan een ontspannen en sfeervolle zomeravond!

Wandeling met de boer

Ben je benieuwd naar de ontwikkeling van onze agriturismo en de natuur er omheen? Of eigenlijk gewoon naar het “Ik Vertrek” verhaal? Regelmatig plannen we een rondwandeling en vertellen we er onderweg over. Met een pauze op een wel heel mooi plekje…

Zwemmen onder de sterren

We bieden geen animatie-programma voor de kinderen. Maar, een keertje ’s avonds in het donker zwemmen, hoort er toch wel bij. Het zwembad is dan prachtig verlicht en met muziek erbij is het even helemaal feest! In de schoolvakantie plannen we het “Zwemmen onder de sterren” meestal elke week een keertje in.

Wijnproeverij

Bij voldoende enthousiasme organiseren we een bezoek aan een wijnbedrijf in de buurt. Een kijkje in de wijngaarden, de kelder en het verhaal van de wijnboer. Uiteraard wordt er dan uitgebreid geproefd!

Wil je weten wanneer je bij Unico Senso kan verblijven? Ga naar de openingstijden.