Menu

Faciliteiten

Alle gasten kunnen genieten van de volgende faciliteiten.

Buitenlounge

Er was eens een grote varkensstal en de varkens genoten hier in de zomer van een verkoelend windje en een geweldig uitzicht…
Nu is het een ruime overdekte lounge, waar onze gasten even lekker kunnen gaan zitten, koffie/thee of een drankje kunnen gebruiken uit de zelfbedieningsbar, elkaar kunnen ontmoeten, gebruik maken van de WiFi etc. Hier organiseren we regelmatig en naar behoefte een diner/BBQ.

Zwembad

Op een van de mooiste uitzichtpunten op ons terrein ligt het zwembad, omringd door een zonneterras. Het is een ruim zwembad van 6 x 12 m en overal 1.40 m diep. We houden het zwemwater schoon en fris met een zoutsysteem in plaats van chloor. Het smaakt echter niet zout en is veel prettiger voor de huid en luchtwegen. Afhankelijk van het weer is in de periode van half mei tot eind september de temperatuur van het water prettig om te zwemmen. De ligbedden en parasols staan klaar!

WiFi en Netwerk

De WiFi is gratis en beschikbaar in de appartementen, de Buitenlounge en bij het zwembad. De capaciteit is toereikend voor basisgebruik (zoals toegang internet, email, whatsapp, social media).
Een 4G netwerk is op ons terrein en in de omgeving beschikbaar.

Sport

Uitgebreid genoten van al het lekkers uit de regio of wil je ook tijdens de vakantie wat aan de spieren en conditie doen? De “gym” buiten in de schaduw van een pergola bestaat uit een Concept 2 roeimachine, een spinfiets, gewichtjes en yogamatjes. Heerlijk voor een kleine workout en dan via de buitendouche zó het zwembad in!

Spel

Op een schaduwrijke plek staat een tafeltennistafel. Batjes en balletjes zijn aanwezig. Een spelletjeskast met binnen- en buitenspeelgoed biedt een ruime keuze in klassiekers als schaken, dammen, kaart- en dobbelspellen maar ook Set, Cluedo, Weerwolven, het Zweedse Kubb, badminton etc.

La Biblioteca”

Gevuld met kookboeken, wijnboeken, leesboeken in diverse genres en tijdschriften. Om in te snuffelen, uit te kiezen en mee te nemen naar een luie stoel.

Parkeerplaats

De auto’s dienen te worden geparkeerd bij de entree van Unico Senso. Het terrein is verder autovrij. Dat is prettig voor ieders uitzicht en lekker rustig. Uiteraard helpen we bij aankomst en vertrek met de bagage.

Kijk ook even bij onze Services & Activiteiten!