Menu

Luxe ingerichte tenten

Vanaf € 67,00 per nacht

Hou je wel van kamperen, maar ook van comfort? Kom je liever met het vliegtuig of met een minder vol gepakte auto?

Onze luxe, volledig ingerichte tenten met elk een privé badkamer, buitenkeuken en heerlijke bedden zijn dan een uitkomst. We hebben er vijf en ze staan op zeer ruime plekken (ca. 150 m2) langs de olijfboomgaard. Elk met een fantastisch uitzicht.

De oerdegelijke en stoere Karsten tenten hebben een heel prettig leefklimaat door een uitgekiend ventilatiesysteem. De tent kan goed worden afgesloten en is voorzien van horren, waardoor ongedierte weinig kans krijgt.

Het is een grote tent van in totaal ca. 25 m², ingericht voor vier personen, inclusief een gekoppelde slaaptent met een tweepersoonsbed (160×200) en een slaapruimte met 2 eenpersoonsbedden (80×200). (Zie ter indicatie onderstaand plattegrondje).
Er is ruimte om kleding etc. te hangen/leggen en leefruimte om indien gewenst binnen te zitten. Electrische verlichting en stopcontacten zijn aanwezig.

Het terras voor de tent is voorzien van meubilair en een pergola met schaduwdoek.

Koken en eten doe je natuurlijk het liefst buiten! De buitenkeuken is uitgerust met een koelkast, kookplaat, koud stromend water en voldoende keukengerei. Warm water is op korte afstand beschikbaar.

Elke tent heeft op korte loopafstand een privé badkamer, voorzien van toilet, wastafel en douche.
N.B. Vind je het bijvoorbeeld voor een nachtelijk toiletbezoek niet prettig om je tent te verlaten? Het is mogelijk om een chemisch toilet voor gebruik in je tent bij het boeken als extra te reserveren.

Is het gezelschap groter dan 4 personen? Een ingerichte bijzettent voor 1 of 2 personen kan bijgeboekt worden. Ook dit is een fijne Karsten tent en we zetten ‘m op de plek erbij.
Hieronder een impressie, voor meer ga naar de Foto’s.

N.B. Tent 1 is iets anders ingedeeld en heeft naast de slaapruimte met het 2-persoonsbed, 2 separate slaapruimtes met elk 1 eenpersoonsbed.

Ga naar de Prijslijst