Menu

Luxe Tenten

Vanaf € 79,00 per nacht

Hou je wel van kamperen, maar ook van comfort? Kom je liever met het vliegtuig of met een minder vol gepakte auto?
Onze luxe, volledig ingerichte tenten met elk een privé badkamer, buitenkeuken en heerlijke bedden zijn dan een uitkomst. We hebben er vijf en ze staan op zeer ruime plekken (ca. 150 m2) langs de olijfboomgaard. Elk met een fantastisch uitzicht.

De Tent

De oerdegelijke en stoere Karsten tenten hebben een heel prettig leefklimaat. Ze hebben een uitgekiend ventilatiesysteem, kunnen goed worden afgesloten en zijn volledig voorzien van horrengaas.

Het is een grote tent met een luifel en een gekoppelde slaaptent. Het geheel beslaat in totaal ruim 25 m² en is ingericht voor vier personen.
De gekoppelde slaaptent, een soort “Master Bedroom”, is voorzien van  een tweepersoonsbed (160×200). De separate slaapruimte in de grote tent heeft 2 eenpersoonsbedden (80×200).

Er is ruimte om kleding etc. te hangen/te leggen en leefruimte om eventueel binnen te zitten. Elektrische verlichting en stopcontacten zijn aanwezig. (Zie ter indicatie onderstaand plattegrondje).

Terras & Buitenkeuken

Het verharde terras voor de tent is voorzien van een pergola met schaduwdoek en een eettafel met stoelen en een bankje. Lekker lui zitten kan in de twee lounge-stoelen.

Koken en eten doe je natuurlijk het liefste buiten! De buitenkeuken is uitgerust met een koelkast met vriesvakje, een kooktoestel, een gootsteen met stromend koud water en afvoer en voldoende keukengerei. Warm water is op korte afstand beschikbaar.

Een privé badkamer

Elke tent heeft op korte loopafstand een privé badkamer, voorzien van een toilet, een wastafel en een douche.
N.B. Vind je het bijvoorbeeld voor een nachtelijk toiletbezoek niet prettig om je tent te verlaten? Dan is het mogelijk om een chemisch toilet voor gebruik in de tent bij de boeking aan te vragen.

Meteen vakantie!

Bij aankomst zijn de bedden heerlijk fris opgemaakt en ligt het bad- en keukenlinnen klaar. Wij zorgen dat er een “startvoorraad” aanwezig is:  peper & zout, koffie & thee, afwasbenodigdheden, toiletpapier en natuurlijk de Unico Senso olijfolie en een potje jam!

Meer dan 4 personen?

Is het gezelschap groter dan 4 personen? Een bijzettent voor 1 of 2 personen kan bijgeboekt worden. Ook dit is een fijne Karsten tent en we zetten ‘m op de plek erbij. De bijzettent is voorzien van goede slaapmatrassen en beddengoed.

Hieronder ter indicatie een plattegrondje, voor meer beeld ga naar de Foto’s.

Indeling Luxe Tent 2 t/m 5

N.B. Tent 1 heeft een andere indeling. Er zijn eveneens 2 slaapruimtes: één met het tweepersoonsbed en de andere  met 2 eenpersoonsbedden.

Ga naar de Prijslijst