Menu

Kampeerplek

Vanaf € 45 per nacht, uitsluitend in het laagseizoen
Kampeerplek met privé sanitair

Kampeer je graag met je eigen kampeerspullen? Je kan bij ons in het laagseizoen je tent opzetten!
We bieden luxe kampeerplekken met privé sanitair en een verhard terras met een pergola en buitenkeuken. Midden in de natuur en met een prachtig uitzicht.

Het terrein is autovrij. Voor de auto is plek op de parkeerplaats bij de entree van onze agriturismo.

De kampeerplekken

De kampeerplekken bevinden zich langs de olijfboomgaard op het lager gelegen deel van ons terrein. Ze zijn niet bereikbaar met de eigen auto en niet geschikt voor een camper/caravan of vouwwagen. Wij brengen jullie kampeerspullen en de bagage naar de kampeerplek en vice versa.

De ruime plekken zijn ca. 125 m2 en bedoeld voor max. 6 personen. Het verharde terras, waarop de buitenkeuken en pergola, heeft een afmeting van 3×4 m en bevindt zich aan de rand van de plek.
De ondergrond is begroeide kleigrond, maar bevat ook stenen/kiezels. Er is enige beschutting van bomen en de vrolijk bloeiende orleanders.

Privé sanitair

De kampeerplek heeft op korte loopafstand een privé badkamer, voorzien van een toilet, een wastafel en een douche. Er is verlichting, een stopcontact en heerlijk warm water.

Terras & Buitenkeuken

Elke kampeerplek heeft een verhard terras, voorzien van een pergola met schaduwdoek. Hier is de buitenkeuken met een gootsteen met koud stromend water, een tafelmodel koelkast met vriesvakje, verlichting en de electriciteitaansluiting. De kastjes en het betonnen aanrechtblad bieden veel ruimte voor je eigen kookgerei en keukenspullen.

Er staat een eettafel met 2 stoelen en een bankje. Warm water voor bijvoorbeeld de afwas is op korte loopafstand (bij de badkamer) beschikbaar. BBQ/open vuur is vanwege brandgevaar helaas niet toegestaan.

Geniet van de ruimte, het uitzicht, het comfort en de luxe faciliteiten! Ga voor het tarief en de voorwaarden naar de Prijslijst.